VERLAAGD BTW-TARIEF

 

13% korting op stukadoorswerkzaamheden:

Voor woningen van 2 jaar en ouder kunnen wij stukadoorswerk tegen het verlaagde BTW-tarief van 6% aanbieden. U betaald dus 13% minder voor het stucwerk dat u in of aan uw woning laten uitvoeren.

 

Het gaat om woningen die bestemd zijn voor permanente particuliere bewoning. Het is dus niet relevant wie de eigenaar is! Dat betekent dat zowel huur- als koopwoningen onder de regeling vallen.

 

Belangrijk is wel dat de woning 2 jaar of ouder is. Als een huis in meerdere fases gebouwd is (bijvoorbeeld bij aanbouw of verbouw) moet tenminste 50% 2 jaar of ouder zijn. Het is zelfs zo dat het stukadoren van een nieuwe aanbouw van een oud huis onder het lage BTW-tarief van 6% valt.

 

Het maakt niet uit of het werk binnens- of buitenshuis plaatsvindt. Garages, schuren, serres en aan- en uitbouwen komen ook in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief als zij op het zelfde perceel liggen als de woning. Reden te meer om u door ons te laten informeren over de mogelijkheden van stukadoorswerk in uw woning. Wij kunnen dan voor u uitzoeken of wij het werk ook bij u tegen het verlaagde BTW-tarief kunnen aanbieden.